resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 6128
    gol atmıyor dedik, gol attırıyor atmasına ne gerek var dediniz;
    asist de yapmıyor dedik, asistin asistini yapıyor dediniz;
    çok top kaybediyor dedik, çünkü deniyor dediniz;
    çok kart görüyor ve gereksiz hırçın diyoruz, takım için savaşıyor bile dediniz;
    bu nasıl 10 numara dedik, 8 numara dediniz;
    böyle 8 numara mı olur dedik, pardon 8.5’tu dediniz;
    bu kalitede bir 8-8.5-8.75 artık ne derseniz futbolcu galatasaray’da ne arıyor dedik, buna da cevabınız vardır artık ona da yetişemedim.

    şu başlığın altında belhanda nefreti yine başlamış, belhanda’yı nedensiz eleştiriyorsunuz deniliyor. gerçekten çok komiksiniz. bu adam kaç kere bu takımı yalnız bıraktı ne yapmamız lazım eleştirmememiz mi lazım, felaket umursamaz, resmen saatli bomba. daha neyi savunuluyor anlamak mümkün değil. sözlükte muslera’yı “tüm kaleciler tutulacak topları tutar, iyi kaleci dediğin tutulamayacak topları da tutmalı” diyip eleştiren ve bu başlığa gelip belhanda savunan arkadaşlar; peki size soruyorum arkadaş belhanda ekstra ne yapıyor? ben yapması gerekenden azını yaptığını düşünüyorum da -hadi o benim hatam olsun- siz bu kadar savunuyosunuz, neyi bir 8-8.5-8.75-10 numaraya göre fazla?

    ya arkadaş en basitinden sahamızdaki fenerbahçe maçında yaptığı o saçma tartışma ve fatih hoca başta olmak üzere takımın neredeyse yarısının ceza almasına neden olan bu durumdan dolayı ne kadar puan kaybettik. yeter vallahi yeter! gerçi onu da savunacaksınız belhanda mı gelin jailson’u kovalayın dedi diye. neyse artık ne diyelim. bir ara da kırmızı kart gördüğü maçları ve sonrasını yazarız, istatistikle gelen arkadaşlara cevap olur.

    ayrıca o yokken şöyle kötüyüz, böyle kötüyüz diyorsunuz, ceza görüp durmasının suçlusu da mı biziz arkadaş. madem bu kadar iyi ceza görüp takımın puan kaybetmesine neden olduğu için yine suçlu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın