• 17
    sabah sabah keyifleri kaçırmak istemem fakat uefa'nın belirlediği kural gereği aynı zamanda kadroda türkiye doğumlu da 4 oyuncunun olması gerekiyor.
    bu nedenle sevgili arkadaşlar bu üç isimden en az 1 tanesi türkiye doğumlu olmak zorundadır. daha önce bildirdiğimiz bu dört isim muğdat çelik, ahmet çalık, serdar aziz ve selçuk inan.
    serdar aziz artık takımımızda değildir.
    bu nedenle bu listeye en az 1 tane daha türkiye doğumlu isim eklemek zorundayız.
    kısacası stoperlerden birisi semih kaya olacak arkadaşlar üzgünüm.

    edit:
    uefa şöyle diyor:
    a maximum of 25 players, two of whom must be goalkeepers. there are a minimum of eight places reserved exclusively for 'locally trained players'. if a club have fewer than eight locally trained players in their squad, then the maximum number of players on list a is reduced accordingly.

    yani diyor ki kadroda en az 8 tane 15-21 yaşları arasında o ülkede yetişmiş oyuncu olmalıdır. eğer 8'den daha az ise o sayı kadar eksik oyuncu bildirebilirsin.

    bir önceki liste:
    kaleciler: fernando muslera, ismail çipe
    defans: mariano ferreira, maicon roque, serdar aziz, ahmet çalık, martin linnes, ömer bayram, yuto nagatomo
    orta saha: selçuk inan, younes belhanda, ryan donk, badou ndiaye, emre akbaba, fernando reges, sofiane feghouli, garry rodrigues
    forvet: eren derdiyok, sinan gümüş, henry onyekuru, muğdat çelik

    şimdi bu listeden serdar aziz, garry rodrigues, eren derdiyok gitti. maicon'u da liste dışı bırakırsak yerlerine ancak yeni aldığımız 3 yabancıyı yazabiliriz. maicon kalırsa diğer 3 isimden bir tanesi mutlaka türkiye çıkışlı olmalı.

    edit 2: ismail'i saymamışım. ismail, ahmet, selcuk ve muğdat ile 4 oluyor zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın