resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2210
    adam once imkansizi basarip , uefa'dan ceza almamizi engelledi. tum avrupa soka girdi, bizim nasil ceza almadigimizi sorguladilar. sirf bu bile kendisini en basarili galatasaray baskanlari arasinda anmaya yetebilirdi, sampiyonlar liginden gelen parayi hepimiz biliyoruz.

    simdi de sattigimizdan fazlasini alamadigimiz sezonda, kulubu zarara sokmadan nagatomo, emre akbaba, diagne, marcao, luyindama*, mitroglu*, onyekuru*, ndiaye* transferlerini bitirdi, ustune 4.5 milyon euro da para kaldi. serdar'i da katarsak arti 7 milyon euro. * sattigi adamlar ise , alti ay once kimsenin duymadigi ozan kabak, rezalet bir yarim sezon geciren 28 yasindaki rodrigues, 32 yasindaki gomis, bedavaya gonderebilir miyiz diye sorguladigimiz cavanda ve carole. satarken bu kadar basarili bir yonetim hatirlamiyorum yazmistim, bir hafta once. 1 subat 2019 gunu bunu tekrarliyorum.

    son olarak fatih terim'e ve vizyonsuz taraftara ragmen ozan kabak'i satip, hemen hemen ayni paraya luyindama *, marcao * ikilisinin alinmasina olanak saglamasi da ayrica uzerinde konusmamiz gereken bir basaridir. cunku fatih terim, ozan'in gitmesini istemedim dedikten sonra yonetime hakaretler edenler, su anda marcao-luyindama ikilisini izlemek icin sabirsizlaniyor.

    sonuna kadar arkandayiz baskanim, finansal ve sportif acidan bu kadar basarili baska bir yonetim hatirlamiyorum. bildigin yoldan sasma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın