• 523
    https://twitter.com/.../1089662913713975296

    sözkonusu paylaşımı dikkatlice incelediğimiz zaman en azından 3 ekim 2018 porto galatasaray maçı‘ndan sonraki bir tarihte çekilmiş bir fotoğraf olduğuna kanaat getiriyoruz çünkü başkanın masasının bitiminde sağda o maçtan kalma kulüplerin birbirine verdiği tarzda cam bir plaket var, üzerinde porto ve galatasaray logoları yer alıyor.

    yusuf günay yün bir kazak giymiş, oda iyi ısıtılıyordur diye tahmin ediyorum havanın soğuk olduğu kesin yani, emre utkucan da atkı takıyor ayrıca.

    tahtada kalabalık olduğu görülen bir transfer listesi var gördüğüm kadarıyla.

    hocanın adana’ya durumu kötüleşen babasını ziyarete gittiğine dair haberler var, çok yalan hissiyatı vermiyor açıkçası ama dönmüş olabilir tabii bilinmez.(allah acil şifalar versin hocam)

    hoca igtv videosunda 2 ay önce transfer listesini verdik demişti. muhtemelen kasım ayındaki o toplantıda çekilmiş fotoğraflardır diye düşünüyorum. hocanın adana’ya gitme durumu bugünlerde çekilmiş olması ihtimalini düşürüyor hem transferin bitmesine 4 gün kala bu kadar büyük liste ile daha hala tahtada falan plan yapılacağını zannetmiyorum. bu olsa olsa transfer sezonu öncesi bir sunuma benziyor, genel teknik ekip planlamasının idarecilere anlatıldığı tarzda.

    o yüzden genel itibariyle gaz almak için yapılmış eski tarihli bir fotoğrafın paylaşılması olduğunu düşünüyor olsam da sonuç olarak bu bile olumlu bir işaret. bizi bu saatte sherlock holmes gibi analiz kastıranlar utansın yine de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın