resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 3284
    26 ocak 2019 göztepe galatasaray maçında şu ana kadar kötü oynuyor. feghouli'yi genel anlamda fiyat performans olarak başarısız buluyorum. ama bu maç için s*nan hariç bir oyuncuya gömmek bence haksızlık. futbol oynanacak bir saha yok maalesef.
    entry'nin ofsayt olması üzerine zorunlu düzenleme: açıkçası entry'nin ofsaytlanmasına çok şaşırdım bu sebepten dolayı böyle bir ekleme yapıyorum.
    bu entry'i yazdığımda ilk yarı bitimiydi. 2.yarı ilk yarıya göre daha iyi oynamış olsa da feghouli'nin iyi bir günü olmadığı çok aşikar olan bir maç oldu whoscored verilerine göre 6.82 ile oynamış. sadece ilk yarı üzerine olsaydı bu istatistik muhtemelen skoru 6 falan olacaktı. bu zeminde oynanacak bir maçın oyuncuları iyi değerlendirmek için yanlış bir maç olduğunu da belirtmişim. bu zeminde iyi işler yapan oyuncular zaten çok ekstra oynamıştır benim gözümde. senelik 4.5- 5milyon euro arasında kazanan bir oyuncunun da fiyat performansının kötü olmasını söylemek de benim nazarımda yanlış değil. fiyat performansının kötü olduğunu söylemek bir oyuncunun kötü olduğunu söylemek değildir ya da takımımız için önemli bir oyuncu olmadığı anlamına gelmemektedir. sinan konusu için ofsayt veren varsa zaten söyleyecek bir söz bulamıyorum. en ofsayt entry'lerde olmasından gurur duyulan entry oldu benim açımdan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın