resim
Cenk Tosun
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 812
    burak yılmaz'dan en az 2 gömlek daha iyi bir forvet. daha komple oyuncu bir kere.

    her oyuncu her lige ve sisteme uyum sağlayacak diye bir şey yok zaten. ibra barça'dan 1 sezonda şutlandı. bu onu çöp mü yapar? sürüyle örnek var böyle. sırf rakipte oynadı diye sallamak çok lüzumsuz.

    nba'den de örnek verelim. klay thompson warrios'un en etkili oyuncularından birisi. elbette çok yetenekli ve birinci sınıf bir şutör. ama bunu sağlayan en büyük etkenlerden birisi sahada mıknatıs etkisi yaratan durant, curry gibi diğer oyuncuların varlığı ve warrios'ın ortalama 30 asist ile topu paylaşarak oynadığı oyun. öyle ki thompson neredeyse dribbling yapmadan 50-60 sayıyı bulabiliyor bazı maçlarda. three and defense ekolünden. alın bir başka takıma koyun, aynı verimi mümkün değil alamazsınız.

    mesela cenk'in oynadığı beşiktaş, talisca-cenk-babel-q7 ile bu everton'u ister tek maç ister çift maçlı sistemde olsun herhangi bir turnuvada elerdi bence.

    kısacası çok fazla değişken var işin içinde. bu cenk'i kötü bir forvet yapmaz. karakteriyle ilgili ise bir bilgim yok, türk oyuncuların çoğunda bu özelliği pas geçiyorum zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın