• 474
    acik konusmak gerekirse gun icinde arka planda genel olarak acik tuttugum kanal. evet cok kaliteli degil, yorumcularin cogu gercekten o kadar zayif ki ben gitsem ben bile tutunurum gibi geliyor.

    ama ote yandan hemen hemen 24 saat futbol konusulup, goy goy yapilan tek kanal da kendisi. bir seyler ogrenmekten cok kahvedeki amcalarin muhabbeti gibi eglenmek icin dinliyorum. size de tavsiyem dinleyin, gulun, eglenin ama her soyleneni de ciddiye almayin. ben emre bol, turgay demir gibi nefret edilecek adamlari, hincal uluc gibi artik ne dedigi anlasilmayan dedeleri dinlemeyi bile seviyorum. cunku futbolu ve onunla ilgili gunluk geyikleri seviyorum ve bu kanalin muhabbeti ile gulup, egleniyorum. muzik dinler gibi ya da film izler gibi.

    ama orada burada vay efendim su yorumcu boyle dedi de, onun bunun adamidir zaten de, arka planda bir sey icin ugrasiyor da falan muhabbetleri ile kendinizi de uzmeyin, sinir stres sahibi de olmayin. eglenin gecin arkadaslar. futbol ve bilesenleri bu isten para kazanmiyorsaniz cok da ciddiye alinacak bir sey degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın