• 1192
    iletisim konusunda isi profesyoneline birakip geri cekilmeliler. mesela yonetimde emre erdogan var, siyaset hocasi. hem kitleleri iyi kotu nasil idare edebilecegini biliyordur, hem de akademisyen olmasindan mutevellit hitabeti daha kuvvetlidir. lakin kendisini henuz kamerada bile gormedik.

    bunun disinda ben mustafa cengiz'in galatasaray icin elinden gelenin en iyisini yaptigina inaniyorum. evet tepki cekecek sacma aciklamalar yapiyor ama en neticesinde bu is laf yaristirma isi degil, icraat isi. gunun sonunda her yonetimin verebilecegi hatali kararlar disinda ne galatasaray'a verdigi bir zarar, ne de galatasaray aleyhine yaptigi bir eylem vardir.

    mesela en basitinden okan ve emre bedavaya gitti bu takimdan, sozlesme yenilemek istemeyen insanla sozlesme yenilenmez. bunun yonetimin sucu olarak gorulmesine anlam veremiyorum.

    ozan konusunun da serdar konusunun da dogrulugunu bilmiyorum. ama sizce mustafa cengiz yonetimi oturup serdarla mi kavga etti allah askina? diyelim ki ozan transfer oldu. sizce kendileri ozan'i tutmak icin ugrasmamis midir?

    bence sozlesmeler potansiyele gore degil performansa gore yapilir. ozan suphesiz ki kendi jenerasyonunun en iyi oyuncularindan biri olarak gosteriliyordu avrupa'da. fakat ne yetenekler harcanip gitti, henuz bir performans gostermeden 400 binler almaya baslasa asil o zaman tepki cekerdi. keza fatih hoca sozlesmesi yenilensin isteseydi yaz kampindan once yenilenirdi zaten. simdiki sozlesmesi o donem icin herkese makul gorundu, bizlere dahi. performans yapmaya basladiginda ise sozlesme gorusmelerini devre arasina ertelemis. ozan'a nasil zorla imza attiracaklardi? bir oyuncunuz devre arasi goruselim dediyse ona guvenip devre arasi gorusursunuz, oyuncunuz pilini pirtini toplayip gitmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın