resim
Mario Barwuah Balotelli
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.89
Uyruk:İtalya
  • 1053
    “menajelere para vermeyeceğiz demiyorum aöa menajerlere para yedirmeyeceğiz” mottosu ile gelen mustafa cengiz ile “içi forfet alazaz” abdürrahim albayrak ikilisinin kafa kafaya gelip bu adamı alabileceğine inanmak mı, bu adamı 3 sene sonra 15’e okutabileceğine inanmak mı daha saçma inanın bilemedim.

    tersten başlayayım, kendisinin menajeri mino raiola. csgo bilenler için konuşuyorum, bizimkilerin baş edemediği gomis’in menajeri nova 3 ise, raiola the global elite. hatta “the global elite” kategorisinde sadece kendisi var.

    raiola bizimle 3 senelik sözleşme imzalamaz. max 1.5 sene imzalar, bu sene içerisinde balo tutar da bir sezonda 25 gol atarsa, ya oyuncusuna 10 m euro verilmesini ister, ya da alır götürür. bu süreçte balo ile ilgili olarak yönetimden hocaya herkesi eleştirerek bezdirir.

    özetle, balotelli’den para falan kazanamayız. aksini düşünen futbol dünyasından bihaberdir.

    ikinci aşamaya gelirsek, 29 gol atan gol kralını 6.5’a satan yönetimden mucizeler beklemeyin. nice şampiyonlar liginde olmayabilir ancak fransa yerel ligleri dahi bizim süper ligden scouting anlamında daha çok takip edilen bir lig. varane, kondogbia, laporte, schneiderlin gibi adamlar daha doğru düzgün ligue 1 maçına çıkmadan kapıldılar. kaldı ki balotelli marka bir isim, hangi ligde oynarsa oynasın, ilgilenecekler için “bir kulağın kendisinde olduğu” bir adam. bir garry rodrigues, bir bruma, bir ozan gibi cl haricinde adını sanını duyurmamış bir adam değil. raiola da markasını pazarlıyor.

    kendisini transfer edebilir miyiz? sorusunun cevabı ise basit. çok zor. sezon başında “biz adama 5 m euro versek garşunuza nasu çikardim” diyen asbaşkanımızın ödemeye yanaşmadığı 5 m euro, balo’nun türkiye’ye gelmesi için raiola’nın ineceği en düşük rakam olursa öpüp başımıza koyalım.

    tutup tutmayacağı ise tamamen ihtimal. bu konuda daha önce beyanlarım olduğundan detaya girmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın