• 38
    benim şu an için gönlümdeki ikili fernando - donk ikilisidir. ndiaye 10 numaraya mı çekilir yoksa yedeğe mi bilmem, ancak orta saha bu arkadaşlara teslim edilmeli bir an önce, tabii sakat değillerse.

    ndiaye ne oynuyor bir türlü çözemedim. hücuma katkı var mı? yok, defansa katkı hiç yok. oyun içinde kaybolmasını geçtim 5-10 dakikada 1 baskı yapmaktan başka birşey göremedim. bütün takım beraber hareket etse anlarım da tek başına baskının da bir anlamı olmuyor üstelik arkada açık veriyorsun. tek hoşuma giden hareketi ani dönüşten sonra rakibi ekarte etmesi. onu da maç içinde 1-2 kez ya deniyor ya denemiyor.

    biz geçen sezon (2017-2018) içerdeki son maçlar olan beşiktaş, başakşehir, malatya ve trabzonspor maçlarını bu ikiliyle kazandık. bu maçlarda toplamda 1 gol yedik, o da 50 metreden. açıkcası saçma sapan gol yemekten gına geldi bana. defansif ise defansif ofansif takım çıkartıyoruz da ne oluyor? porto maçında da bu ikili vardı 5 tane net pozisyon bulduk.

    uzun lafın kısası transfer yapamayacaksak bu sezonu fernando- donk orta saha ikilisiyle idare etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın