2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Hafta Maçı
22:00
1 - 0
  • 94
    2 gün kalan maç.

    http://gss.gs/By0

    2018-2019 sezonunda ilk kez bir maça favori olarak çıkmayacağız. bu da bize taktiksel bir avantaj sağlayabilir tabii maçta geriye düşmediğimiz sürece.

    yeter ki maçın başında geriye düşmeyelim, maçın başında yenik duruma düşersek maç elimizden kayar yine 3'lük olur geliriz.

    maçı 0-0'a bağlayıp hızlı oyuncularımızla fırsat kovalayacağız.

    bir de eğer hem sinan hem de henry ilk onbir oynayacaksa lütfen sinan forvet, henry kanat olsun. yani sinan u21'de de forvet olarak 20 küsür gol atmıştı. sinan forvette daha etkili, henry de sinan'dan daha hızlı.

    donk-fernando-belhanda orta sahası bence kesin. ileride top tutma problemimize karşı feghouli ilk onbir başlarsa şaşırmam.

    linnes-mariano ikilisini önlü arkalı oynatma fikrinin hocanın aklından geçtiğine de eminim. çünkü oynarsa brahimi-telles kanadı porto'nun en güçlü yeri olacak. oraya önlem şart. hocanın maça hangi onbirler çıkacağını merak ediyorum.

    dilerim takım gününde olur ve fırsatları değerlendiririz. biz öne geçebilirsek sonrasında panikle birlikte daha fazla açık bulabiliriz.

    bu maçtan alınacak 1 puan bizi avantajlı hale getirir. 3 puan ise neredeyse son 16 demek. unutulmasın porto bu grubun favori takımı ve şampiyonlar ligi'nin gediklisi. bizde ilk kez bu turnuvada bu sene oynayan isimler var, ilk deplasmanlarını yaşayacaklar. kolay olmayacak ama deneyeceğiz.

    (bkz: hedef son 16)

    (bkz: hayallerimiz dünyadan büyük)

    konsantrasyon!
App Store'dan indirin Google Play'den alın