resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 16584
    göztepe maçının ilk 35 dakikasında sinan ve onyekuruyu forvet gibi oynattı. geçen sezon da dahil en sığ futbolumuzu oynadık. sonra hemen hatayı farkedip sinan ve onyekuruyu kanada çekti. bir nefes aldık, sonra skoru da pozisyonları da bulduk.

    şimdi de aynı şeyi alanya maçının ilk yarısında yaptı. göztepeden sonra, alanyanın da olmayan kollarına kendimizi sarmalattık. bu kadar rakibin kucağına sıkışmış, sığ, ne oynadığını bilmeyen bir galatasaray görmemiştim. en çok da emre ve belhanda'ya patladı ilk yarıdaki bu sistematik hata ki, neredeyse yokları oynadılar. mariano ve nagatomo'nun çektiği eziyete değinmiyorum bile. sonra 2. yarının başlangıç düdüğünde sinan ve onyekuru'yu direkt kanat çizgilerine basar halde gördüm. hatanın giderilişi de direkt olarak skora yansıdı zaten.

    açıkçası 2 haftadır ne denediğini anlayamadım. böyle bir 3'lü forvet de ilk defa görüyorum. bi ara acaba fernando stopere geçecek de, 3-4-3 mü deneyeceğiz dedim ama öyle de olmadı.. bekler fazla çıkamadı, çıksa önünde adam bulamadı çünkü kanatlarımız 6 pasta bekliyordu. kanat olmayınca emre sıkıştı, belhanda daraldı vs anlamsız.

    ne denediğini anlayan, bir manası olduğunu düşünen varsa bir mesaj uzağındayım.

    (bkz: 27 ağustos 2018 galatasaray alanyaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın