resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3594
    gomis giderse 29 gol atan forvet bulabilir miyiz diye dusunmeden once sunlari sormak lazim. gomis bu sezon 20 gol barajini asabilir mi ? gecen sezon derbi maclarinda vasati asamayan gomis, sampiyonlar liginde istedigimiz katkiyi verebilir mi ? onumuzdeki sezon, sozlesmesinin son senesinde 34 yasindaki gomis'i hala satma sansimiz olur mu ? 33-34 yasindaki gomis'e iki sezon boyunca 10 milyon euro daha masraf yapmak yerine 8-9 milyon euro bonservis kazanip bu 20 milyon euroluk butceyi daha genc bir forvete yatirmak cok mu mantiksiz ?

    en onemli kismi da sona sakladim. su anda sattigin kadar alabilme zorunlulugumuz var ve takimin hala transfere ihtiyaci var. buna ragmen bakiyemiz eksi dort milyon euro civarinda. birinci ihtimal gomis'i elde tutariz,ndiaye'yi bedavaya kiralar bu donemi kapatiriz. devre arasinda oyuncu satma zorunlulugumuz oldugundan dolayi masaya oturdugumuz kulupler karsisinda elimiz kolumuz baglanir, gercek degerinin altinda onemli bir oyuncumuzu satmak zorunda kaliriz. ikinci ihtimalde ise gomis'i satar, eksi bakiyemizi sifirlar artan parayla bir iki oyuncu alir veya satin alma opsiyonuyla kiralayabiliriz.

    tum bunlari dusununce gomis'i satmamak kulube ihanet olur, transfer doneminin kapanmasina az bir sure kalsa da gomis'in gitme durumu bir anda ortaya cikan bir konu degil. eminim sampiyonlar ligi seviyesine yakisacak alternatiflerimiz coktan hazirdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın