• 25
    (bkz: #2472653)

    her ilişkinin kendine has durumları vardır.. muzeci renkdaşımız da bu durumlardan bahsetmiş.. bize eleştirmek değil geçmiş olsun demek düşer bence..

    düşünme, sen daha iyisini bulursun demek de çok birşeye yaramayacaktır.. bu acıyı yaşayacak mecburen.. şu an yakınların vefatından sonra bir insanın hayatında yaşayacağı en zor dönemlerinden birini yaşıyor.. bir süre boyunca, anlamlı anlamsız herşeyde onu arayacak.. bir araba plakasında kendi isminin baş harfi ile onun isminin baş harfini yanyana görünce içi sızlayacak.. anısı olan bir şarkı duyduğunda gözleri dolacak.. bir yakını hastalandığında onu aramak isteyecek.. beraber gittiği yere gitmek zorunda kalırsa orada suratı hiç gülmeyecek, canı hiçbirşey yapmak istemeyecek vs vs vs.

    ama o bir süre bir gün mutlaka doluyor, sadece o sürenin uzunluğu tamamen kendisine bağlı.. onu düşünmeyecek birşeyler bulmalı.. bu işine yoğunlaşmak olabilir, başka bir kadın olabilir, farklı bir hobi edinmek vs olabilir..

    galatasaray sözlükte yazıyorum diye değil gerçekten bir de galatasaray'ın bu durumdan kurtulmaya inanılmaz katkısı oluyor.. umarım bu sene de futbol takımı çok başarılı olur.. inanın tutunacak daha güzel bir şey yok...

    ne demişler.. zaten aşklar hep yalan dolan, sonu hep sızı hüsran.. bize her sevdadan geriye kalan, sadece galatasaray...
App Store'dan indirin Google Play'den alın