• 28
    antalyaspor'un puan almasını beklediğim maç. nitekim tüm oklar da bunu gösteriyor.

    öncelikle başakşehir'de üç kart cezalısı var. bunlar: arda turan, mossoro ve irfan can(sarı kart cezalısı). ki bu da esasında başakşehir'in on numara rotasyonu. bu maçta yaratıcılık anlamında mutlaka zorlanacaklardır.

    ayrıca geçen hafta oynanan maçtaki * puan kaybı başakşehirlileri çok ciddi yıprattı. özellikle de puan kaybının şekli darmadağın etti başakşehirlileri. nitekim maç sonunda oyuncuların hali her şeyi açıklıyordu.

    aslına bakarsanız başakşehir'in şampiyon olma ihtimali fenerbahçe'den daha yüksek durumda. ancak büyük bir camia olmayışları ve taraftar desteğine sahip olmayışları onları fenerbahçe'den daha geriye itiyor. çünkü geçen hafta yıkım yaşayan oyuncuları ayağa kaldıracak bir taraftarları yok. bu taraftarsız ve baskısız halleri onları belli bir aşamaya getiriyor ancak daha sonrası içinse onların aleyhine bir durum yaratıyor. geçen haftaki yıkımı bu sebeplerle atlatamama ve bu maça yeterince motive çıkamama ihtimallerini arttırıyor bu durum.

    antalyaspor cephesinde ise kulüp yönetimin hafta içi yaptığı rezil açıklama dışında her şey yolunda. hamza hamzaoğlu ligin ilk yarısında dibi görmüş olan ve devre arasında da oyuncularının çoğunun ayrıldığı antalyaspor'un başına geçerek ciddi bir meydan okumaya girişti. şu ana kadarki performanslı ile de bu meydan okumadan alnının akıyla çıktığını söyleyebiliriz. antalyaspor son iki haftaya girilirken 16. sıradaki osmanlıspor'un 5 puan önünde yer alıyor. artık ligde kaldıklarını söyleyebiliriz hamza hamzaoğlu da dağılmış haldeki antalyaspor'u küme tutarak büyük bir iş yaptı. bu akşamki maçı kazanarak da bu başarıyı taçlandırmak isteyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın