• 11377
    canım sözlüğümüz. bir nevi günlük. eski senelerde yazdığınız entrylere bakarak karakter gelişiminizin gözlemini bile sunar kendisi size:/

    ekşi sözlüğü çok okurum, ama hiç bir zaman yazar olmayı düşünmedim orda. iyi ki gs sözlük kurulmuş da bu oluşumun içerisinde yer almışım. galatasaray sevgisi kaynaklı içinde bulunduğumuz bir platformda kendime dair çıkarımlar yapabileceğimi hiç düşünmemiştim ilk üye olduğum zamanlar. 2009'da lise sonda üniversiteye hazırlanırken girdiğim entry de orada üniversitede çok bunaldığım zamanlarda maç çıkışı yazdığım entry de.

    sözlüğümüzün duygularını çok güzel anlatan okurken çok keyif aldığımız 10 numara yazarları var. ben duygularını uzun uzun anlatabilen biri değilim. keşke o yazarlarımız gibi güzel şeyler yazabilseydim ama bu kadar ifade edebiliyorum kendimi. bugün gene hayatımın değişik bir noktasındayken eski entry'lerime bakınca sözlüğün hayatımda 9 sene boyunca öyle ya da böyle yer alması beni çok etkiledi. lisede ders çıkışı arkadaşlarla cod 2 oynamaya girerken de sözlüğe entry giriyordum, üniversitede soğuk öğrenci evimde de, şimdi italya'da da. inşallah seneye bu sefer istanbul'da. belki gün gelir sözlükteki o güzel abilerimiz gibi aslan bir yeğeniniz doğdu bugün diye de entry girerim, kim bilir :))

    özet; iyi ki varsın gs sözlük, iyi ki kurulmuşsun be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın