resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 15323
    öncelikle internette dolaşan sacma tabir olan sneijdersporlu değilim. hiçbir futbolcu galatasaray'dan büyük değildir. lakin şu an ki kadroya bakınca aynı dizilişte çıkıyoruz. bu adam yeni kadromuzda yer alsaydı nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyorum. belhandaya verilen paraları ayrıca gereksiz buluyorum. 1 sene daha sneijder gibi marka bir isimle devam edip, güzel bir veda ile yollanması taraftarıydım. belhanda az buz paralar alan bir topçu değil. onun dışında kendini kanıtlamış biride değil. sneijder bize geldiği zamanlarda daha az bir ücretle geldi tabiki bunda ünal başkanında katkısı olmuştu.

    demem o ki bu adam bence yanlış yollandı, ayıp edildi. yollanınca sistem değişikliğine gidilecek diye tahmin ettik. gittiler belhandayı yüksek bir ücretle aldılar. o fiyata belhanda'dan daha iyi topçular eminim ki vardı. wesleyle devam edip seneye uzunca araştırmayla geleceğe yönelik bir 10 numara alsaydık keske. galatasaray çöplere para harcayarak zaten oldukça yıprandı. belhanda düşmanı değilim. verilen bonservis ücreti altında ezilen bir futbolcu. hiçbir zamanda aldığı parayı hak eden biri olmayacak. seviyesi belliydi 2-3 milyon euroluk adamı sneijderi yollayıp yüksek maliyetlerle transfer edersen taraftar tepki gösterir. ayrıca bu adama yüksek maaş alıyor yollanmalıydı diyenler bunuda unutmasın, kimse bedava oynamıyor.

    --- alıntı ---

    galatasaray konu hakkında kap'a şu bildirimi yaptı:

    profesyonel futbolcumuz wesley sneijder ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. futbolcu 2017-2018 sezonunda garanti ücreti olan 4.500.000 euro'dan feragat etmiştir.

    ayrıca futbolcu önümüzdeki 3 yıl süre içerisinde türkiye'de başka bir futbol kulübüne transfer olması durumunda şirketimize 20.000.000 euro tazminat ödeyecektir.

    --- alıntı ---

    eminim bir gün tekrar bu takımda olacaksın wesley.
App Store'dan indirin Google Play'den alın