resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 15316
    hollanda'nın dk'ya katılma şansı kalmadığından bahsedilmiş. içerde bulgaristan, deplasmanda beyaz rusya ve son maç içerde isveç ile oynayan hollanda 3te3 yaptığında diğer sonuçlardan tamamen bağımsız şekilde grubu 2. bitirip play-off'a kalıyor. tabii ki bu 3 maçta takılabilirler futbol bu ama şansları kalmadı ne demek ben anlamadım.

    ikincisi, bu adam gönderilirken tepki gösterilmesi farklı sebeplerleydi. bu adamın selçuk-yasin-sinan-ahmet-semih-sabri gibi oyuncuları olan takımda günah keçisi ilan edildiğini konuşuyorduk ve belhanda'ya ödenen 10 milyon euro sonrası asıl eksik bölgelere (kanat-stoper-orta sahanın ortası) takviye yapılmayacağını düşünerek tepkiler artmıştı.

    ben bu yönetimin bu transferleri yapacağına inanmıyordum ama bizi haksız çıkardılar o konuda, asamoah da gelirse kusursuz bir transfer dönemi geçirdiğimizi söyleyebiliriz. kısacası bu yönetime güvenmiyordu o zaman sneijder'in bu şekilde gönderilişini eleştiren insanlar, haksızlar mıydı güvenmeyerek?

    dolayısıyla o günkü şartlardan doğan tepkileri şimdi ''noldu'' diye gündeme taşımak sadece gerçeği saptırmak olur. o günün gerçekleri başkaydı bugünün başka, zira o takım östersunds'a elendi. ben halen ilk belhanda hamlesi yapılacağına n'diaye hamlesi yapılsaydı turu geçeceğimizi düşünenlerdenim. yani o gün operasyonun başlandığı nokta hem östersunds'a karşı enerjimizi düşürdü camia olarak hem de yasinlerle selçuklarla sinanlarla ahmetlerle avrupaya veda etmemize sebep oldu. 2017-2018 sezonunda avrupa'da bu yüzden yokuz ve bu gerçek şuan her ne kadar iyi takım olursak olalım maalesef değişmeyecek, ''aa bunlar çok iyi takım kurdu bunlara wildcard verelim'' gibi bir durum yok futbolda.

    edit: hollanda'nın şansı kalmadığını düşünen arkadaşım bulgaristan maçının sonucunu bilmiyormuş, kendisi düzeltti ben de buraya eklemek istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın