resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 15280
    kendisiyle daha güzel şekilde yollar ayrılmalıydı öncelikle onu söyleyeyim. hatta bedava bırakarak büyük kazık yedik yönetim sağolsun onu da ekleyeyim ama,
    ilk defa bir avrupa takımından daha iyi bir kadro yapılanmasına gittik bu sezon. normalde keita satılınca serdar özkan alınır, meira gönderilince kewell stoper oynatılırdı.

    sneijder'i yolladık, yerine çok daha modern ve kendisinden 6 yaş küçük belhanda'yı aldık. o çok övdüğümüz, sistem takımı dediğimiz, transfer politikalarına ağzımızın suyunu akıttığımız nice de tıpkı bizim daha önceki yıllarda sırf oyuncu isimli diye yaptığımız gibi belhanda yerine sneijder'i aldı. bence görülmesi gereken esas resim budur. belhanda daha iyidir sneijder daha iyidir meselesi değil bu. mesele doğru transfer politikası. dediğim gibi ilk defa bir baş altı avrupa takımını transferde mat ettik. nice takımı belhanda'yı alamayınca on numarasız kalmamak için sneijder'i aldı ki hata yaptılar, sneijder nice temposunu kaldıracak bir fizik güce asla sahip değil. bizse sneijder yerine takımımızın istediği oyun kurgusuna dünya üzerinde belki de en uygun on numarayı aldık. gümbür gümbür de performans veriyor çok şükür.

    bundan sonra da amacımız bu olmalı, isimler değil doğru planlamalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın