resim
Yevgen Seleznyov
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.85
Uyruk:Ukrayna
  • 58
    kalitesini, karakterini geçtim arkadaş bu yabancı sayısı sınırsız mı ben anlamıyorum. herkes yaptığı 11i yabancılardan kuruyor haklı olarak da, e benim bildiğim kadroda 11 yabancı bulundurma hakkın var zaten. 11 yabancı ilk 11e koyduğun zaman yedeğe yabancı koyamıyorsun. keşke potansiyelli türk santrfor bulsak da alabilsek yedek için. gerçi bu durum her mevki için geçerli. şu şartlarda atlanan ama çok önemli bir mesele. dediğim gibi doğru dürüst yedek oyuncu yok ve bu yedeklerin 90% türk olması şart. nasıl bir yol izlenecek ben de çok merak ediyorum.

    not: maç kadrosu sayısı 21e çıkınca yabancı kuralında herhangi bir değişiklik oldu mu bilmiyorum. bilenler yeşillendirirse sevinirim.

    edit: cimbom52 ve 90 artı 6 nickli yazar arkadaşlara bilgilendirmeleri için teşekkürler. yabancı sayısı 21 kişide 12ye çıkmış. ancak fikirlerim aşağı yukarı aynı ve o oluşacak 1, maksimum 2 yedek yabancının nispeten kaliteli, seleznyov gibi olmaması gerektiğini ve yedekler için ağırlıklı potansiyelli türkler tercih edilmesi gerektiğini savunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın