• 104
    şu anda en büyük problemimiz, bir teknik direktörümüz olmaması ve zannediyorum ki herkes bu konuda hem fikir. tudor efendiyi, karabük'de 2 baskılı futbol oynadı diye sosyal medyada bize iteleyenler bugün ses çıkarmıyorlar, bazı renktaşlarımız da bu oyuna kandılar maalesef. şu anki durumda, lig başlamadan bir teknik direktör getirme şansımız olduğunu düşünüyorum her şeye rağmen. futbolcu, alınabilir bir risktir. örneğin dün osmanlıspor' u zengin ettik, hiç ihtimal veremesem de ndiaye başarılı olabilir belki de ama tudor kesinlikle başarılı olamaz çünkü adamda vizyon yok, bu vizyonsuzluk 2 kötü sonuçtan sonra takımdaki futbolculara ızdırap olması ile perçinlenerek bizi dağılma eşiğine götürecektir. fenerbahçe'nin geçtiğimiz yıl yaptığı değişimden korkarak tudor'u başımızda tutuyorlar ya da tutulmasının bahanesi olarak bizlere bunu gösteriyorlar. uyumamalıyız, seyirci kalmamalıyız; dünyanın parasını harcayarak kurulan bu kadroyu tudor'a emenet etmek, askerden gelen adama victoria's secret mankeni emanet etmekle eşdeğer bir durum. sosyal medyanın gücünün farkında olmalıyız; podolski' nin geliş sürecini hatırlayın, tudor' un donk'un denizli'nin bize iteleniş süreçlerini hatırlayın. sosyal medyada gerekirse yaygara koparmalıyız, her şeye rağmen tudor'un arkasındayız diye bir gaflete düşmemeliyiz.
    tudor kalırsa, ilk 3 hafta zaten rezil sonuçlar alması muhtemel, yeni teknik direktör geldiğinde de ilk 3 hafta iyi sonuçlar almasa da gerçek bir teknik direktör, en geç dördüncü hafta takımı toparlar. bizim seneye şampiyonlar liginde oynamamız büyük önem taşıyor ve tudor ile bu hayal bile edilemez, ilk dörde sokamaz bu adam bizi.
    bu söylediklerime katılmayan, nispeten katılan ama daha iyi fikri olan arkadaşlar, katılan arkadaşlarım tüm renktaşlarımız, sosyal medyada bir şekilde yaygara koparmalıyız. gözümüzün önünde, bu takımın heba olmasına izin vermemeliyiz.
    saygılarımla değerli renktaşlarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın