• 5569
    son zamanlarda yani son bir kaç yılda ciddi anlamda sinirlenmeme sebep olan, bazı şahısları bünyesinde bulunduran taraftar gurubudur. meseleyi izah etmek gerekirse, bir futbolcuya gösterilen fanatizm sebebiyle yüz yıldan fazla bir zamandır ayakta olan, türkiye'nin en köklü camiasını silip atacak adamlar var. tamam arkadaşlar sneijder'i seviyorduk eyvallah. gitmesi ve özellikle bu şekilde gönderilmesi çok yanlıştı, bu konuda söylediğiniz her şeyin altına imzamı atarım.

    fakat "muslera'da gitsin zaten sneijder gitmiş", "takım isterse küme düşsün zaten sneijder gitmiş", mariano kim sin kaflı küfür zaten sneijder gitmiş", "imbula gelecekmiş çokta tın zaten sneijder gitmiş" türevi entryleri gördükçe delirecek gibi oluyorum. orta sahası boktan olan bir takımda, sneijder'in gönderilmesi mallığın daniskasıdır bu herkesin kabulü. ama sneijder uğruna, neredeyse tüm camiayı sindirebilecek potansiyel barındırmanızı hazmedemiyorum.

    hagi için bu kadar fanatizm yapılmadı beyler kendinize gelin. sneijder herkesin sempati duyduğu bir futbolcuydu elbette ki. ama kalkıp galatasaray tarihinde en çok katkı vermiş, efsane futbolcuları saysak ilk 10'a giremez. tudor denen gömlekçiyle aynı kefeye koyacaksınız belki, biliyorum ama bu bir gerçek. yarın sneijder sorulduğunda fenerbahçe'ye attığı 2 gol ve juventus maçları dışında maç gelmeyecek aklınıza. çünkü bu adam geldiğinden beri, belli bir kaç maç dışında olağanüstü katkı falan vermedi. evet yetenekliydi, evet şu an kalmalıydı kabulüm bunların hepsi. belki de kalsaydı çok başka bir adam izleyecektik bu sene. ama bu adamı hagi'nin üzerine çekebilecek seviyeye getirmeniz cidden insanı sinirlendiriyor. sneijder gitti galatasaray şu an kötü de yönetilse hala ayakta. sneijder'e sahip çıkacaksanız, buyrun gittiği takımı destekleyin. biz galatasaraylılar olarak takımın ayakta kalması ve mevcut kötü yönetimden sıyrılması için çaba göstereceğiz.

    tudor hakkında, sneijder'in gönderilmesi hakkındaki görüşlerimi önceki entrylerimde okuyabilrisiniz. yaftalamaya başlamadan önce.
App Store'dan indirin Google Play'den alın