resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 14604
    bu adamın gönderilmek istenmesinin nedeni maliyeti falan değildir. öyle olsa cavanda, donk, tarık, cenk, semih, hakan balta gibi adamların yıllık ücreti toplamı onunkini geçiyordur muhtemelen. tudor sneijder'den bir an önce kurtulmak istiyor çünkü kendisini gönderecek gücü var wesley'in. bunu bildiği için yok tempolu oyun istiyorum da yok koşması lazım da yok içkiliydi bilmem ne. wesley'i gönderen tudor'un galatasaray ömrü uzun mu olacak? herkesi satan dursun, ilk fırtınada tudor'un adını mı vermeyecek wesley'i tudor istemedi diye. tudor efendi ayağına sıkıyorsun, ölüme gidiyorsun miroğlu!

    her yol, her kapı, her yön dursun'a çıkıyor. e dursun değil mi sneijder'den hoca tavsiyesi alan? 6-7 ayda ne değişti de şimdi ısrarla kurtulmak istiyor. bu kadar iş bilmez bu kadar saçma iş yapan başka bir kulüp başkanı yoktur.

    sana da bir çift sözüm var wesley efendi. diren ulan diren. gitmiyorum de. a2 takımıyla antrenmanlara çık gerekirse. diren ve efsane ol. olay sadece 3-5 milyon lira meselesi değil hâlâ anlamadın mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın