• 34
    aman saç ne olacak tekrar çıkar demeyin, bu bir semboldür. kişinin hür iradesini ve ortalama vasatlıkdan farklılıklarını törpülemenin sembolüdür. başka nerede yapılır? hah iyi bildiniz. gencecik bir çocuğu ölmeye ve öldürmeye gönderirken yapılan bir uygulamadır.

    diyeceksiniz, ki o yaşta galatasaray forması vermişler kendilerine, idare etsinler. melekenin kastetdiği de tam budur. o çocuklara saygı.
    onlara verilmedi o forma, kendileri aldılar şimdiye kadar gösterdikleri ile.
    abilerinden "biz senin abiniz saçını da keseriz, ..... " duymaya değil, "tebrik ederim koçum, yanaklarından öperim" duymaya ihtiyaçları var. bir birey olmaları için, içlerindeki tüm potansiyeli çıkarabilmeleri için.
    önce kendi saçını koruyacaksın, kendine saygı duyacaksın ki, ilerde takımını koruyabilirsin. orada olup semihe benim saçıma dokunamazsın diyen kaptanlar istiyorum ben ilerde.

    ben zannetmiyorum ki kaptan cüneyt, metin oktay vb kimsenin saçını kesmiş olsun. maskaralar çıkmış burada galatasaray geleneğidir diyorlar bir de...

    ama türkiye dediğin güçe tapılan, herkesin yakaladığını öptüğü, ezilenin başkasını ezmek için sabırla sırasını beklediği bir yer, kime ne anlatıyorum ki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın