• 10504
    sözlükte yeni sayılırım, ancak yazar olmadan önce de takip ediyordum.

    bilmiyorum o dönemler dursun özbek, sneijder, selçuk inan gibi sorunlarımız olmadığından mıdır nedir daha iyi yazarlar ve entryler vardı. ben de bunları okuyup, buraya katılmaya karar vermiştim. yazar olduğum an, beklediğim gibi iyi de bir ortam buldum. bir çok konuda, farklı görüşlerden arkadaşlarla tartıştık. haklı çıktıklarım da oldu, yanıldıklarım da. ama hep zevk aldım bu ortamda bulunmaktan.

    ancak zamanla bazı şeyler değişti. bilmiyorum bunda biz sonradan gelen yazar arkadaşların da negatif yönde bir etkisi oldu mu ama, seviye ciddi manada düştü. karşıt görüşten insanlara küfür edecek, hakaret yağdıracak kadar değişti durum. çok şükür şimdiye kadar ben böyle bir durum yaşamadım. ne sneijder yüzünden küfür yedim, ne tudor nedeniyle biriye sövdüm, hakaret ettim.

    son 1 haftada ise olaylar iyice çığırından çıktı. ''galatasaray'' sözlükte, galatasaraylılar birbirlerini yemeye başladı. sebep ne peki? bugün sneijder gitsin isteyenlerle, tudor'dan nefret etme aşamasına gelenler; ilk derbi galibiyetinde yine omuz omuza sevinmeyecek mi? olası şampiyonlukta, aziz yıldırım'ın ağlamalarını, benzer yüz ifadeleriyle izlemeyecekler mi?

    zaten yeterince sıkıntılı 2 yılı geride bıraktık. nispeten iddialı transferlerin yapıldığı, taraftarın umutlarının yeşerdiği sezonda bir kaos yaratıp her şeyin başlamadan bitmesine sebep olmayalım derim. kendi adıma, igor tudor ve wesley sneijder başlıklarından bir süre uzak duracağım. ta ki sezon başlayıp, performansları görene dek. umuyorum hem kulüp, hem de sözlük bu konularda orta yolu bulur artık.

    ilgili başlıklarda kırdığım, üzdüğüm olduysa affola...
App Store'dan indirin Google Play'den alın