• 37
    naçizane manu'm ile kazanmayı başardığım turnuvadır.galiba pes 2009'u epey etüt etmişiz ki bu gün ki turnuvada kazanmak bana nasip oldu. baştan sona her dakika keyifli sohbetler ve anılarla geçti zirvenin. katılım gösteren tüm yoldaşlara tekrar selamlar olsun, onlar olmasa ne bir şampiyon çıkardı ortaya ne de bir turnuva.
    sevgili kardeşim aslen arjantinli olan javed'in organizasyonu kendisi gibi 10 numara oldu onu da bilare öpüyorum.

    13.10 sularında tekno play'in 5. katında çok sıcak ve koyu bir sohbetin ortasında buldum kendimi. biraz sonra eksik arkadaşların da tamamlanması ile startı verildi turnuvanın. kendi grubum diye söylemiyorum bu işi bilmeyen hiç kimse yoktu desem yalan olmaz. farklı yendiğim rakiplerim hatta grubun benim için formalite olan son maçında fark yediğim rakibim de dahil olmak üzere hepsi çok sistemli ve atak futbol oynamaya çalıştılar. sadece ismini hatırlayamadığım fakat chelsea'yı almış olan arkadaşımız ile yaptığım maç çok kısır geçti. hem tüm takımın formsuz olması hem epey defansif bir chelsea ile karşı karşıya kalmamın neticesiydi.

    bu arada resmen barça katliamı yaptım bu gün. herhalde 6-7 kez barcelona ile karşılaşmışımdır. çeyrek final ve yarı final maçlarım çok zorlu geçti. finalde ise grupta beni alt etmeyi başaran kardeşimizle oynayacağımı öğrendiğimde işte vakit bu vakittir dedim zira oyun stilini az çok çözmüş idim ve c. ronaldo'nun da formda olmasından istifade ederek çok sert kontralar ile yine barça'yı talan etmeyi başardım. final maçının ambiansı gabriel milito atılana kadar çok heyecanlı idi. maç 3-1 yahut 3-2 benim lehimeydi fakat zaten direkt gole yönelen bir takım olarak karşımda 10 kişi kalan bir barça pek tad vermedi zaten farklı bir skor ortaya çıktı. bu arada victor valdes in penaltı sırasındaki olağan üstü uçuşu hala gözümün önünde, iyi güldürdü lavuk. final maçında 6 gol atan ve skor yükünü tek başına üstlenen cristiano'yu gözlerinden öper tüm manu kadrosuna saygılar sunarım. tek yandığım husus sözlük için ve galatasaray sevdası için elinden geleni yapmaya çalışan, güzel kardeşim kalifiye jurnal ile bir türlü eşleşmemiz oldu. sıkı bir maç olacağından şüphem yoktu lakin kendisi epey şanssız bir turnuva geçirdi anladığım kadarıyla neyse olsun gözüm olsun diyoruz. darısı diğer turnuvalara.
    kısacası final yolu cidden çok zorlu ve konsantrasyon isteyen bir yoldu çünkü formlar random olduğundan her maç farklı dizilişler oluşuyor, başka masalara konuk gidildiğinden yeni yere ve konsola adaptasyon durumu oluyor vesayir etkenler derken her maç bambaşka bir özellik taşıyordu. farklarda attık, fark da yedik berabere bile kaldım ki ben ya yenerim mümkün değilse yenilirim o bile oldu yani.

    umarım bu kadar gönülden galatasaraylı bünyelerin ürünü olan bu parçalı yarın ki fenerbahçe mücadelesinde bizim uğurumuz olur. bu forma ile izlemeye gideceğim maçı ve her attığımız golde gsuserleri anacağım. inşallah 10 atarız,20 atarız, çok atarız. futbol tarihinde eşi benzeri olmayan bir fark atarız. fenerbahçe taraftarı yüz yıllarca insan içine çıkamaz umarım. insanlar fenerbahçeli olduğunu söyleyemez olur inşallah. * *

    bu arada bu nick isim vesayir bir türlü aklımda kalmıyor lakin aklımda kalan kardeşlerimin nicklerini de defaatle vurgulamak isterim;
    macerayı seven adam (gbkz:
    haldunüstünelinsaçtokası), iddali bünye vurursa gol olur, gönül insanı awenger, ilk rakibim, güzel insan halojhan, gruptaki son rakibim ve interle oynayarak gönlümü kazanan allejan, şeker çocuk candy cracks geri kalan kardeşlerimi de zaman için de yazacağım inşallah bu eskimiş hard diskime.
    herkesin ayaklarına sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın