• 377
    hiç bugün aklınıza getirmek istemezdim ama ben o günden beri hergün bu maçı hatırlıyorum. durup dururken aklıma geliyor, içime öküz oturuyor. sinirleniyorum, küfür ediyorum, kazansaydık oluşacak olan puan tablosunu gözümün önüne getiriyorum, rize'yi geçip şımarmış, bize laf atan, kendini bir halt sanan fikret orman'ı, sinsi şenol güneş'i, sahtekar topçularını ve tinerci taraftarlarını ali sami yen'e gömüp ligde liderliğe yükseldiğimizde yaşayacağımız mutluluğu ve heyecanı kursağımızda koydular. sadece hocaya da bağlamamak gerek tabi. ona diyeceğimizi dedik. bu yüzden de burada linç edildik. şimdi kına yaksın gerçeği göremeyenler. futbolcular da, hakem de, bir halta yaramayan yönetimin de payı büyüktü. nasıl yenemedik ya. düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor.

    allah daha büyük dert vermesin ama valla çok üzüldüm lan. bütün hafta futbol düşünmemeye çalıştım. bugün rize'yi yeneceğimiz bile meçhul. beşiktaş kendi sahasında akhisar'a takılır mı? çok zor. yani haftaya 5 puanlık farkı 2'ye indirebileceğimiz bir tablo bile olmayabilir.

    bizim taraftar da bir boku hak etmiyor ama şu şerefsiz evlatlarını sevindirdik, sevindiriyoruz ve sevindireceğiz ona üzülüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın