• 1
    2015-2016 ve 2016-2017 futbol sezonları boyunca sık sık benim yaşadığım salaklık.
    haftasonu galatasaray'ın herhangi bir takıma karşı maçını izliyorum ve yensek de yenilsek de görüyorum ki bu takımdan hiçbir şey olmaz.net yani.38 yaşımdayım ve yıllardır galatasaray ve futbolu izlerim az çok anlaşılıyor zaten takımın ne kadar kötü olduğu hatta kepaze olduğu.
    neyse işte maç bitiyor gerçekler görülüyor. ama salı günü çarşamba günü sözlük okumaya başladığımda görüyorum ki bir renkdaşım fikstürü yazıyor yok önümüzdeki iki maçı alırsak diyor, bir diğeri diyor ki bjk şöyle kötü hakem hataları olmasa 5 puan öndeydik falan,bir başkası yok tolga iyileşiyor yok bilmem kim idmanlara başlamış falan filan...
    okuduklarımdan sonra alıyor beni bir umut.başlıyorum bir heyecana. cuma akşamından maç saatini bekliyorum.ve maç başlıyor.ve gerçekler suratıma vuruluyor.o saçma sapan umutla izlenen maçlarda puan kaybı daha da üzücü oluyor.
    yapmayalım arkadaşlar.boşu boşuna umut dağıtmayalım.gerçekleri görelim.
    bizim sözde futbol takımı tam kadro olsa ne olur, fikstürü kolay olsa ne olur, 10 puan önde olsa ne olur.bu takımdan hiçbir şey olmaz.
    bu takımın önemli bir çoğunluğu, bu yönetim, bu teknik adam değişmeden artık umutlanmayacağıma söz veriyorum kendi adıma.
    bu kaçıncı hüsran.
App Store'dan indirin Google Play'den alın