2016-17 Türkiye Kupası Son 16 Turu Maçı
20:30 Başakşehir Fatih Terim Stadı
2 - 1
  • 121
    rezilliğin diz boyu olduğu maç.
    kalede 3. ligde zor oynayacak cenk var.
    stoper ikilisi evlere şenlik, rezil bir ahmet çalık, daha rezalet bir semih, hiçbir vasıfları olmadan galatasarayda forma giyen kişiler, bazı insanlar bu hayatta çok şanslı.
    sol bekte son haftalarda tam bir kara deliğe dönüşen, arkasına atılan her topta pozisyon yediğimiz, sürekli adam kaçıran carole, linnes varken bununla oynamak intihar.
    de jong vasat, selçuk için bir şey söylemiyorum zira pilot olmak istemiyorum.
    wesley sakatlanıyor ama onun yerine o mevkide bütün sezon bırak yararı takıma zarar veren josueyi oyuna alıyorsun, eren varken garry varken başka bir leş tercih.
    sağ kanatta boş kaleye gol atmaktan başka bir şey yapmayan yasin var, ulan garry diye bir adamın varken kulübende nasıl yasinle oynarsın aklım almıyor.
    hava topu sıfır, alan savunması sıfır, pres yok, bayağı bildiğin hiçbir şey yok takımda. bugün sneijder'i çıkar takım ilk 6ya giremez diyen bir elemanı linç eden birkaç kişi vardı, buyursun izlesin takımı.
    ya neyse amk, bu lanet yönetimle, bu leş teknik direktörle, bu vasıfsız yerlilerle bir s*k olmaz bu takımdan. maçı yorumlamaya gerek bile yok, ligde ne oynadıysa aynısını oynayarak dalga eçiyor başakşehir bizle, bizim gereksiz hoca kaybettiği maçtan en ufak bir ders almamış ki hala aynı oyunu oynuyor, jor'daki beyni kuşa taksan kuş uçmayı unutur, neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın