• 30
    son 5 yıldır maç motoru geliştirmeleri, arayüz değişimleri, oyuncu diyalogları gibi yan detaylandırmalarla boğuşan sports interactive ekibi oyunun ana hattını mahvetmiş durumda. mahvettikleri noktalar sorulduğunda da oyunun artık zorlaştığını iddiası ile bunu kapatmaya çalışıyorlar.

    maç içinde sıra dışı gelişmeler, tutarsız transfer bedelleri, gerçek dışı oyuncu reaksiyonları.

    2013 ve 2014 serileri daha beterdi fakat oyunun 2016 serisinde başıma gelen hadiseyi anlatayım ben;

    -ingiltere championship'te wolves ile birinci sıradayım ve lig şampiyonu olmama 5 hafta var. kulüp birden satışa çıkarıldı. almayı düşünen konsorsiyum benim yerime başka bir hoca getireceğini basına açıkladı. takım performansı aniden dibi gördü.

    siz bir kulübün sahibi olsanız ve kulüp şampiyonluğa koşsa 5 hafta kala kulübü satışa çıkarır mısınız? yoksa 5 haftanın bitmesini bekleyip kulübün değerini arttırmasını mı beklersiniz? konsorsiyumun şampiyonluğa koşan birine yaklaşımına hiç girmiyorum bile. *

    -üst lige çıkmak için 5 haftada sadece 3 puan toplamam yetiyordu. oynadığım takımlar arasında iddiası kalmamış 2 takım da vardı. oyuncularıma ''üst lige çıkabiliriz'' dedim. aldığım cevap şu; ''hedefimizi üst lig olarak belirleyerek çıtayı gereksiz yükseltiyorsunuz''.

    hangi futbolcu bütün sezon ligi lider götürüp son 5 haftada 3 puan toplamayı çıtayı gereksiz yükseltmek olarak görebilir? hayır şampiyon olamasan bile ikinci olur yine üst lige çıkarsın yani. salak mısın oğlum?

    aşağı yukarı 100-150 saatlik kariyerim bu şekilde çöp oldu. fm 2017'ye para vermek mi? hiç sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın