• 155
    biraz zamana ve saha içinde gerektiğinde sazı eline alabilecek bir lidere ihtiyacımız olduğunu gösteren maç. geçen sene karakter takımıydık. bu sene henüz karakterimiz takıma oturmamış gözüktü. galatasaray takımı pes etmez. etmemeli. bazı oyuncularımız vasat dahi değil. koç, russ smith'den erick'ten aldıklarımızı beklemiyordur umarım. o iş olmaz çünkü.

    o nasıl bir üçlük performansıydı?! olağanüstü müydü, yoksa olağan mıydı, ancak cska'nın diğer maçlarını izleyerek görebiliriz. cska acayip takım. teo acayip adam.

    galatasaray kötüydü, evet, çok kötüydü, bu doğru ama şu maçta kötü şeyleri saymaya başlasak, kötü oyuna ve sahaya madde atan seyircilere -tümden ayırmak lazım onları- gelmeden önce hakemleri saymak lazım. o nasıl bir maç yönetmektir. anlamadım. teknik faullerden bağımsız söylüyorum bunları. armut gibi bloğa faul verince bir an kendimi kaybettim. yayını kapattım. -gerçi sonra tekrar açtım. galatasaray'dan ayrı kalamadım.- salondaki arkadaşların reaksiyonuna o yüzden pek kızamıyorum. oradaki duygu yoğunluğu ve bir anlık patlama, galeyana sebebiyet verebiliyor. özellikle salonlarda. seyirci, futbolun aksine oyunla daha içli dışlı çünkü. elbette, yapılmamalı böyle şeyler. bununla birlikte, sahaya çıkınca anlaşıldı ki hakeme rağmen cska'yı yenmemiz gerekiyordu. bunun için karakter takımı olmanız gerekiyor. ve biz değiliz. henüz...

    koydu. 20 küsür fark yemek, 100 sayı barajını haddiyle aşarak yenilmek koydu. çok koydu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın