resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 5898
    abartmayayım ancak galatasaray'a transfer olduğundan beri izlediğim maçların hiçbirinde kendisine denk kaleci göremedim. neuer hariç.

    real madrid, barcelona, manchester city, manchseter united, juventus, milli takımlar... tonla maç anasını satayım. izlenmedik üst düzey kaleci kalmadı. hiçbir tanesi muslera tadı vermiyor. herif çok özel.

    daha önce iyi kalecilerimiz oldu. bende taffarel'in yeri ayrıydı fakat. misal mondragon - taffarel kıyasında en ufak tereddüte düşmeden taffarel derdim. çünkü adamın inanılmaz bir yer tutma kabiliyeti vardı. birçok üst düzey kalecinin mükemmel kurtarışlar yaptığı pozisyonları ayaklarını yerden kaldırmadan yapabiliyordu bu sayede. ayrıca sezgileri ve topu oyuna sokuşuyla da fark yaratan bir isimdi. bu mental özellikleri dışında da çok iyi kaleciydi. çıkmaz denen şutları çıkarmışlığı, hatta uefa kupası kazandırmışlığı vardır galatasaray'a.

    velhasıl şu an muslera taffarel kıyaslamasında bir galip bulamıyorum.
    belki milli takım performansı nedeniyle dünya standardında underrated bir adam muslera. neuer'in hakettiği övgülerin %90'ınını hakediyor.
    umarım bizimle geçirdiği süre, geçireceği süreden azdır.
    büyük kaleci. büyük karakter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın