• 244
    bir de şu maç öncesi, oynanırken ve sonrasında duyar kasan, basketbol romantikliği yapan taraftarlarımız vardı, fenerbahçe'yi destekleyen.

    vay efendim basketbol kültürü çok farklı, nezih vs vs... evet basketbol gerçekten de öyle bir spor ama senin karşındakiler nezih değil, spor kültüründen nasibini almamış insanlar.

    senin hocan, kaptanın fenerbahçe'ye final four'da başarılar dilerken eurocup'ı kazanan takımına bir tane tebrik mesajı atmayan bir camiayla karşı karşıyaydın.

    onların bu kupadaki tek derdi bir kere ama tarihte bir kere olsun, bir kupayı galatasaray'dan önce kazanmaktı.

    ilklerin ve enlerin takımı galatasaray lafı onlara öyle bir koyuyor ki ezikliklerini basketbolun en büyük kupasını kazanmakla kapatmaya çalışacaklardı. üstelik de maddi güçle başarının gelmesinin son derece olası olduğu bir branşta. şu maçı kazansalardı senin eurocup zaferini bile küçümseyeceklerdi ki kazanamadıkları halde küçümsüyorlar.

    belki paralel evrende aziz yıldırım gibi tiplerin olmadığı ve medeni insanların kulüpleri yönettiği bir ortamda bu maç için tek yürek olmuş insanlar olabilir ama bu tarafta şartlar öyle değil malesef.

    çok şükür şu maçı bir ribaund ile olabilecek en dramatik şekilde kaybettiler ve o fırsatı yakalayamadılar...

    welcome to euroleague!
App Store'dan indirin Google Play'den alın