resim
Alexandre Rodrigues da Silva
Takım:São Paulo
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.80
Uyruk:Brezilya
  • 196
    sakatlık geçmişine baktım ac milan'dan ayrıldıktan sonra sakatlık sebebiyle 14 gün sahalardan uzak kalmış 1 maç kaçırmış. çapraz bağ bölüm yaralanması olarak isimlendirilmiş sakatlığı.
    sao paulotekrar görüşmek için tekrar mesaj yollamış galatasaray'a 2 gün önce. ilk dedikodusu çıktığında karşı çıktım çünkü çok daha iyi adamlar alabileceğimizi sandım, görünen o ki hareket kabiliyetimiz oldukça düşük. sao paulo satmak istiyor pato'nun da yetenekleri ortada, milan'daki ilk yıllarında italya gibi sert bir ligde tüm futbol severleri mest etti; hamza hocanın istediği gibi kanat ve forvet bölgelerinde oynayabilen bir oyuncu, gelsin yasin öztekin'le ileri 3'lünün sağı için kapışsın. hatta şunu düşündüm forvete birinci tercih kesin olarak burak yılmaz'sa ona alternatif oyuncuya verilecek para yerine lukas podolski veya pato aynı zamanda onun alternatifi olur iki oyuncudan birinin açtığı kanat boşluğunu yasin öztekin hatta *prens sinan gümüş doldurur. tabi bu yolu mali durum sıkıntılı diye söylüyorum yoksa her bölgeye nokta oyuncu alınsın. kıt kaynakla optimum performans, mühendis kafası...

    son olarak ekliyim; daha önce başka futbolcular için de yazdım soru işareti olan* oyuncular kiralık+opsiyon ile takıma katılmalıdır, direk bonservis almak hele ki şu mali durumda büyük risk olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın