• 97
    melo bu takımın bel kemiğidir ve asla bırakılmamalı, futbolu bizde bırakmalıdır. en az 4 yıl daha üstün katkı vereceğine inanıyorum.

    selçuk ise ya 2011/12 sezonundaki formunu yakalamalı ya da yerine alex song tipi bir oyuncu alınmalı. hamit şu anda formda ama bir sezonu çıkarır mı bilmiyorum. çıkarabilirse melo ile birlikte oynamalı ve selçuk onu kesebilecek seviyeye gelinceye kadar oynamalıdır. bilal ise savunması olmayan bir ön libero. orta sahamızın kolay geçilmesinin ana sebebi melo dışında savunma özellikli futbolcunun olmamasıdır.

    mevcut ön liberolarla ligi götürebiliriz ama, cl'yi götüremeyeceğimiz net ortada. işte cl için melo'nun yanına alex song ya da benzeri bir futbolcu alınmalı diye düşünüyorum.

    forvet ve sağ bek için artık yazmanın ve konuşmanın anlamı yok.

    dany'den sağ bek yaratmaya çalışmak komik. adamın topla driplingi sıfır. sağ bek için olmazsa olmaz şey ise top sürebilmedir. dany'nin yerine sercan yıldırım düşünülse daha mantıklı bulacağım. hiç olmazsa topla driplingi ve hızı iyi. caner erkin gibi sol açıktan evrilme bir sol bek örneğine uygun sağ açıktan evrilme bir sağ bek olabilir sercan. ama dany asla olmaz. hatta iddia ediyorum chedjou bile dany'den çok daha iyi bir sağ bek olur.

    nereden nereye geldik. neyse bu kadar hinlik yeter bugün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın