• 4519
    şu an için isyan modundadır. galatasaray'ın daha iyi olması için deorganize şekilde olsa bile şu kulubü yöneten çapsızlara baskı yapmaktadır. mesela aydın'ın sözleşmesi hala imzalanmıyorsa taraftarın yarattığı baskı sayesindedir. ama yalanlanmıyor da maalesef, bir transferle araya sıkıştırırlarsa kimse şaşırmasın.

    bir de galatasaray taraftarını küçümseyen bir kısım çevreler var ki güya her şeyi medya planlıyor, taraftar da burada gaza gelip herkesi asıyor kesiyor zannediyorlar. merak etmeyin arkadaşlar; aklımız kesiyor neyin doğru, neyin yanlış olduğuna. hamza hoca ve yönetim kendi açıklamalarıyla taraftarı sinirlendiriyor, üzüyor. ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali basının yazdığı felaket şeylerin hepsi takımın başına geliyor ve gelmeye devam edecek. galatasaray taraftarı genel itibariyle kimseyi haksızca yargılamadı şu ana kadar. polyanna taraftarlar aksini düşünse bile bu kulüp kötüye doğru gidiyor ve taraftarın derdi de bir nebze olsun bunu durdurmak. herkes şunu anlasın bir hele.

    sezon başlayınca isyanımızın büyük bir bölümü desteğe dönüşecek ama ben kendi adıma şunu söyleyebilirim. taraftar demek sadece destekçi ve şakşakçı olmak değildir. buna binaen şu kulüpte beni salak yerine koyan herkese karşı isyanım devam edecektir, benim gibi düşünenlerin de baya bi fazla olduğunu biliyorum. sezon başlayıncaya kadar ne kadar fazla isyan edersek o kadar şu çapsızlar bizi dinler. belki de bir gün şu kulüpten def olup giderler. o yüzden isyana devam!
App Store'dan indirin Google Play'den alın