• 275
    premier lig, bundesliga'dan sonra italya liginde napoli ile kariyere başladığım oyun.

    2'si yaşlı 4 tane kaleci olması canımı sıktı ve birini gönderdim. aslında ikisini gönderecektim de talip çıkmadı. neyse.

    kaleci: rafael - colombo - andujar - aslında kaleciler yetersiz ama fazla bütçe olmadığı için ileriki zamanlara bıraktım kaleci transferini.

    sağ bek: zuniga - maggio - masto - maggio zunigaya yedek olabilecek derecede bir bek. fakat masto yetersiz ve yaşlı. muhtemelen satarız.

    sol bek: ghoulam - yedek ya da ghoulam'ı yedek bıracak bir sol bek lazım.

    stopper: henrique - albiol - britos - koulibaly - stopperlerin hepsi fena değil fakat sadece albiol istediğim düzeyde. onun için daha önce beraber çalıştığım ve beğendiğim bir stopper olan höwedes ile 19 milyon euro'da anlaştık. (schalkeyi yönetirken de 3. sezonda napoli'ye satmıştım *)

    orta saha: gökhan inler - jorginho - radosevic - david lopez - gargano - de guzman - michu - hamsik - radosevic'i kiralık gönderdim. ilk 11 orta saha oyuncularım eğer 2 dmc ile oynayacak olursam lopez ve gökhan. 2 mc ile oynarsam da gökhan ve jorginho olacak. hamsik değişmez amc.

    kanatlar: insigne - callejon - martens - bir tane yedek kanat lazım. insigne'ye iyi para veren olursa depay ve yedek bir kanat almayı düşünüyorum. depay pahalı gelirse thauvin veya carrasco da olabilir. bakacağız artık duruma göre. takviye kanatları depay ve sisto olarak yapmayı düşünüyorum.

    forvet: higuain - zapata - bir tane de yedek forvet lazım.

    ---

    antrenörlerin hemen hemen hepsini kovdum xavi valero hariç. antrenörlük yıldızı 4 - 4.5 - 5 olan antrenörleri kazandırdım kulübe. asistan menajer olarak da tassotti'yi düşünüyordum fakat gelmek isiyordu. durum öyle olunca milan'ın efsane defansı stam ile anlaştık asistan menajer olarak.

    şu anda höwedes transferi bütçemizi tüketti. yeni transferler için mutlaka satış yapmamız gerekiyor.

    taktik olarak 4-2-3-1 ayarladım. rakibe göre 2 orta saha dmc veya mc olacak. direktifleri de topa sahip olmamız gerekecek şekilde belirledim. düşük tempo ile topu ayağımızda tutacağız. hazırlık maçlarında rakiplerimizi eziyoruz adeta.

    hedeflerimiz:
    takıma toplantıda da söylediğim gibi ilk sezonda şampiyonluk.
    şampiyonlar liginde en az çeyrek final.

    ---

    devre arasında tekrar yazacağım başlığa, hadi bakalım hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın