• 274
    premier lig macerama tottenham ile başlamaya karar verdim. aklım southampton da vardı, ancak tottenham beni daha çok heyecanlandıran bir kadroya sahip.

    değerlendirme;

    takım genç ve birbirinden potansiyelli oyunculardan kurulu. takımda açıkca bir tecrübe eksikliği var, bu tecrübe eksikliği bizi kritik maçlarda zor duruma düşürme potansiyeli bulundursa da takımda bulunan gençlik ateşi etkileyici.

    kadroda hugo lloris ve timo vorm gibi iki üst düzey kaleci var. dolayısıyla kaleci transferi düşünmüyorum:

    sağ bek mevkiisinde kyle walker'ın uzun süreli sakatlığı beni walker sahalara dönene kadar idare edebilecek bir bek almaya zorladı; pavel kaderabek. 5,5 m €'luk bedelle güzel bir transfer oldu.

    stoper mevkiisinde vertonghen,fazio,kaboul,dier,chiriches rotasyonu yeterli gibi duruyor.

    sol bek mevkiinde rose ve ben davies o bölgede ne kadar yeterli görünmeseler de alex sandro,telles,kurzawa gibi isimler için istenilen yüksek bonservisler sebebiyle o bölgeye transfer yapamadık. transfer listesi ve devre arası bosman kuralı kovalamayı düşünüyorum.

    orta saha en kalabalık mevkii, dembele,paulinho,bentaleb,capoue,mason,stambouli şişkin bir rotasyon oluşturuyor. stambouliyi kiralık olarak göndermeyi düşünüyorum.

    sağ açık mevkiinde ise lamela ve townsend yeterli duruyor zaten sene sonu lennon kiradan dönüyor.

    ofansif orta saha mevkiinde christian eriksen takımın yıldızı, kendisinin rotasyonu mason gibi duruyor ancak oraya da genç ve potansiyelli bir oyuncu düşünülebilir.

    sol açık; bu mevkiide chadli'nin tek adam kalması beni düşündürdü. elimde güzel bir transfer bütçesi vardı. dolayısıyla bombayı patlattım ve memphis depay'ı 38 m € (bir kısmı taksitli) kadroya dahil ettim.

    forvet; kane,soldado ve adebayor yeterli.

    hedefler;
    takımın uzun süredir şampiyonluk görememesi kolay kolay çözülecek bir şey gibi durmuyor.
    ilk 3 sene şampiyonlar ligi'ne sürekli katılan bir takım kurma
    sonraki 2 sene ilk 3ü zorlama.
    sonraki senelerde de şampiyonluk hedefini koydum takıma.

    umarım başarılı olurum. hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın