• 269
    venezia'yı alarak kariyerime başladığım oyun. kariyerime başlayacağım takımın, eski parlak günlerine dönme arzusunda olan bir takım olmasını istiyordum. bu sayede kendinize o takımı eski parlak günlerine döndüren menejer olmak gibi bir misyon belirlemiş oluyorsunuz çünkü. galatasaray'ı veya bir başka takımı alıp üst üste 71 şampiyonluk, 25 şampiyonlar ligi gibi başarılar kazanmak bende pek tatmin oluşturmuyor. bu açıdan takım araştırmasına girdiğimde de italya serie c'den lecce ve venezia ve ingiltere 2. ligi'nden afc wimbledon seçeneklerine ulaştım. sonuç olarak da en son 2001/2002 yılında serie a'da oynamış ve bunun 13 yıllık özlemi içerisinde olan venezia'da karar kıldım.

    takımın media prediction'ı 8. lik. kadroda birçok kiralık bulunuyor zaten. kaleci seçenekleri deseniz evlere şenlik. 2 adet stoper (peccarissi ve legati), 1 adet orta saha (carcuro), 1 adet sol açık (bellazzini) ve 1 adet forvet (greco) takımdaki en baba oyuncular. 40k'lık bütçeyle de yapmak istediklerimizi kısıtlı olarak yapıp kaleye kaleci aldık, stoperi yedekledik, ön liberodan yoksun olan takıma ön libero kazandırdık ve lige başladık.

    beklediğimizden iyi başladık lige, 16. hafta itibariyle de lider bassano'nun 6 puan arkasında 2. yiz.

    ama söylemek istediğim şu ki lig 19.su ve 20.si ile evimde oynadığım maçları kazanamadım ve tam o an bilgisayara kafa göz dalmak istedim, albinoleffe ve mantova gibi ligin kalburüstü takımları ile deplasmanda oynadığım maçlarda öndeyken aleyhime penaltı verildi ve beraberlikle yetinmek zorunda kaldım, sağ açık oyuncum raimondi sezon başında sakatlandı ve 4 ay oynayamadı, sezon içinde son olarak ön liberom esposito sakatlandı ve ondan da 3 ay faydalanamayacağım. lakin gidip de hile yapmak, save/load yapmak aklımın ucundan geçmiyor. çünkü bunlar da gerçek hayatta futbolun içinde olan şeyler. bunlar olunca oyun başında kızıyoruz veya deliye dönüyoruz ama bir yandan da psikopatça bir keyif alıyoruz. ya da sadece ben böyle bakıyorumdur, bilemem.

    kısaca hile yapmayın be birader, hile/şike vs fener'den sorulur amk.
    alacağınız zevk inanın çok daha fazla olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın