• 49
    x gitsin, y yollansın, z zaten kalmasın temelinde kadro oluşturan renkdaşlara, antik roma döneminde yaşamadığımızı, mevzunun da esir pazarında köle ticareti olmadığının hatırlatılmasında yarar var sanırım.

    sözleşmeleri zaten sona erecek olan;
    sinan bolat
    eboue

    +1 yıllık opsiyonları kullanılmayabilecek olan;
    pandev
    aydın yılmaz
    gökhan zan

    haricindeki gitmesi/gönderilmesi yönünde görüş bildirilen oyuncuların tamamının sözleşmeleri, en az 1 sezon daha devam etmekte. zamanında imzalamış olduğumuz hayvanlar gibi kontratlar nedeniyle de öyle o kadar kolay değil bu oyunculardan kurtulmak.

    neredeyse herkesin gelecek sezon takımda kalmaması üzerinde hemfikir olduğu tarık çamdal'ın, -her yıl 100.000 euro da zam aldığı- 1.300.000 euro ile başlayan 4 yıllık bir kontratı var.
    aynı şekilde, lucas ontivero gibi adama 3 sezon daha sırasıyla 450, 550 ve 650 bin euro ödemeyi taahhüt etmiş durumdayız.
    ha keza, eray'ın 3 sezon daha geçerli olan yıllık yaklaşık 300.000 euroluk sözleşmesi var.
    dany'den amrabat'a, yekta'dan dzemaili'ye, umut'tan furkan özçal'a aklına kim gelirse hepsi boru gibi sözleşmelerle bağlı durumda kulübe.

    ontivero'yu maaşını da kendin ödeyeceğin şekilde bedelsiz gaziantep'e kiralayarak ne reelde ne de ffp açısından bir bütçe falan yaratmış olmuyorsun neticede. bizden aldıkları kontratları geçtim, o sözleşmelerindeki tutarların 1/3'ini dahi kendilerine verecek bir kulüp muhtemelen gezegenimizde bulunmadığından, -bu seneki eboue gibi- parasını öder, bi kenara atarsın takılırlar kendi hallerinde en fazla. bu oyuncular üzerinden maaş/transfer bütçesi falan çıkmaz, hayal görmesin kimse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın