• 44
    27. hafta bitiminde 7'de 7 parolası ile kalan fikstürümüze baktığımda en çekindiğim maç gençlerbirliği'ydi. bu maç öncesi son 4 haftada aldığımız 4 galibiyetle takımın ve taraftarın şampiyonluk yolunda kenetlenmiş olması en büyük avantajımızken mersin maçında hakemin hangi maksatla sarı verdiğini anlayamadığım muslera'nın cezalı olması tek eksiğimiz.

    muslera'nın bu maç öncesi sarı kartlarını sıfırlayacak olması iyi olarak görülebilir ama bir kalecinin kart görmesi zaten uç bir nokta. hani son dakikalarda zaman geçirmek için kasıtlı olarak yapılan hareketler dışında muslera'nın kart görmesi zaten düşük bir ihtimaldi. keşke bu maçta da faydalanabilseydik ondan.

    buna ek olarak lig 2. liği ve şampiyonlar ligi'ne direkt katılım mücadelesi verdiğimiz 2013/2014 sezonunda da gençlerbirliği ile yine 32. haftada içeride oynamış ve 2-0 geriye düşmemize rağmen 3-2 kazanmıştık. dilerim bu sefer de kazanırız ama skor olarak geriye düşmeden, temiz, kalp ağrısız, sinir stressiz bir şekilde olsun mümkünse :(

    (bkz: 3 mayıs 2014 galatasaray gençlerbirliği maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın