resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8205
    bize şampiyonluk kaçırttığı iddia edilen golcümüz. geldiği ilk sezon 24 tane sıkıştırarak gol krallık tacıyla bizi şampiyon yapmıştı. bu sezon da ligde gol ortalaması en yüksek forvet olarak 16 golle gümbür gümbür gidiyor.

    ''burak kazma yea'' diye takılan futbol cahili tayfayı anlamalıyız bence. çünkü futbola genel olarak türk futbolunun baktığı gibi at gözlüğüyle bakıyorlar. topla 2-3 kişiyi çalımlayamayıp, gol kaçırmaları yapınca hemen kazma oluyor. dünya çapında gol pozisyonuna girebilme özelliği olduğu, üst düzey defans arkasına koşu özelliği, müthiş şut özelliği, sezgileri asla anlaşılamaz böyle ülkelerde.

    bugün kazanamasak yine burada bile akbabalık yapılacaktı. gösterdiği çaba, yürek bir anda çöpe atılacak kafasına yüksek hızda çarpan top kaleye değil de auta gitti diye burada burak'ın ne kadar kötü bir futbolcu olduğundan bahsedilip prim yapılacaktı. ben bu akbabaları biraz tanıyorsam o pozisyon gol olsaydı ''kafasına çarptı ashadkjsdhak'' ''qral'' ''anca böyle boş beleş goller atar'' diye dalga geçilecekti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın