• 11546
    tasarruf yapacaksa adam gibi yapması gereken takım. işte efendim sneijder'i satalım da bonservisinden kazanalım hem de yıllık maaşından kurtulalım. lan bi gidin. sıçtırtmayın zihniyetinize. takımdaki kan emicileri yollayın önce hele de.

    selçuk'a verilen 3,5 milyon euro tamamen israf. bu karakter sorunu olan mıymıntı herifin derhal ikiletilmesi gerekiyor, derhal.

    yekta'ya verilen 1,5 milyon euro israf.

    yasin'e verilen 1 milyon euro israf.

    burak'a verilen 3,5 milyon euro çok fazla.

    aydın, veysel, furkan ve gökhan zan gibi işe yaramazlara da yıllık 4-5 milyon euro gidiyordur.

    ne ediyor sana? neredeyse 12-13 milyon euro. üç aşağı beş yukarı.

    kurtarın yahu takımı şu gereksizlerden. eveleyin geveleyin bir şeyler yapın gönderin şunları. daha kötü olamaz ya, zaten yoklar ki. yoklar be kardeşim, galatasaray adamların umurlarında değil. patronun işçiyi sömürdüğü gibi sömürüyorlar galatasaray'ı. kan emiyorlar, ilik kurutuyorlar. burak arada bir dikiş tutturuyor sadece, o da keyfi gelecek de oynayacak. peh!

    illa tasarruf yapacaksanız şu işe yaramaz çöpleri hakettiği yere, galatasaray tarihinin çöplüğüne yollayın. sinan gümüş'le, koray'la, bruma'yla savaşalım. sneijder, melo ve muslera gibi kaliteli de ağabeyleri olsun takımın.

    ama olur mu? abdürrahim gibi kendini çakal zanneden vıcık vıcık adamların, rezil-kepaze heriflerin işine gelmez böyle mantıklı hamleler. sonra kim onları göreve çağırır "aman abi gel de yerlilerin suyuna git" diye? nerede şov yapar bu beş para etmez iğrenç herifler?

    ulan galatasaraylıların sabrını taşırmayın. adnan polat'ın ne hale geldiğini görüyorsunuz. işinizi ya namusluca adam gibi yapın ya da siktir olun gidin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın