• 138
    galatasaray'da özellikle ele alınması gereken 3 futbolcu var bu maça dair;

    selçuk inan; son 2 sezondur oynadığı topla alakası olmayan bir top oynadı bugün. özellikle son 2 sezonda o kadar yaka silktirdi ki insanlara eleştirilmeyen tarafı kalmadı, eleştirmekte de haklı insanlar. bu maçta şaşırtıcı biçimde ayakta kalabilmek için elinden geleni yaptı. yani yapması gerekeni yaptı, her yerde top kaptı. asıl beni şoke eden olay o mıymıy top kontrolü, etrafında dönüp boş adam varken başka seçenek aramaya çalışmasından eser yoktu. yine yapması gerekeni yaptı, tek pas hızlı pas oynadı.

    burak yılmaz; bu adamla bilinen bir gerçek var, santrfor olarak oynatıp rakip stoperlerin kucağına verdiğiniz zaman tamamen bir el bombasına dönüşüyor. ofsaytta kalıyor, hava topuna çıkamıyor, duvar olamıyor, top eziyor, yaptığı 10 hareketin 9'u başarısızlıkla sonuçlanıyor. ama bugün oynanan maçta olduğu gibi kendisi nispeten serbest pozisyonda olduğunda rakip stoperlerin kucağından kaçmış oluyor hem ofsayta düşmüyor hem de pas istasyonu olabilecek takım arkadaşını rahatlıkla bulabiliyor. gerçi bugün yine 2 metre ötesindeki arkadaşına hatalı pas verme alışkanlığını sürdürdü ama ilk defa artıları eksilerinden çoktu ve beğendim.

    sonuncu isim ise bruma; kendisinin kondüsyon olarak çok hazır olmadığını söyleyebiliriz, enerjisini idareli kullanamadığı için ikinci yarıda bir çok kontraatak pozisyonunda kendisinden beklenen dribbling'leri yapamadı, oyunu yavaşlattı. kendisinin halen takıma alışmamış olduğunu düşünüyorum, maalesef bir çok pozisyonda yanlış tercihler yapmaya devam ediyor ancak düzenli olarak ilk 11'de yer bulacak performansı sergilerse çok çok çok daha fazla verim almamız mümkündür.

    maçın adamı için karar veremedim ancak bruma önde götürüyor.

    galatasaray'ın en iyisi; http://soruyorum.com.tr/sc/Q0rj
App Store'dan indirin Google Play'den alın