resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1837
    her spor takiminda takim ici dengeler vardir. herkesin bir rolu bir sorumlulugu vardir. bazilarindan beklenti cok olur, bazilari ise sevilir ama guvenilmez. bruma bizde ikinci sinifta. buraya yaziyorum, mumkunati yok bu adamin bu takimda gelismesine. sizin yeni ronaldo diye baktiginiz adama takimda emre colag'indan yektasina herkes ciliz cocugun teki gozuyle bakiyor. kimsenin bir beklentisi yok taraftar haric. ilgilenen de oldugunu sanmiyorum ayrica. oyle kendi basina oyuna giriyor, dolaniyor, mac bitiyor falan filan. gorunmez adam gibi.
    kolay degil oyuncu yetistirmek. istersen 10 degil 100 milyon ver al, bu muameleye bundan fazlasi olmaz. adamin takimda gordugu saygi sifir.
    yeni ulkeye geldigi gibi hocasi degismis, sonra sakatlanmis, sonra yine hocasi degismis, artik kendisini alan adam da yok ortalikta, biz de bu arkadastan birseyler bekleyip duralim iyi niyetle. daha cok bekleriz. en en en iyi ihtimalle, 3-4 yil sonra bir sezonluk yarim tuncay katkisi falan verir, daha da birsey olmaz.
    tek dilegim satip adamin futbol hayatini karartmamamiz. er yada gec herkesin bu fikre gelecegine inaniyorum. adami sahaya surmekle olsa bir sezonu cope atip gencleri oynatalim, sonraki sezon herseyi kazanalim. her iste oldugu gibi bir metodumuz olmadan birseyler basarabilecegimize inanan bir garip topluluguz iste. bruma da bunun son kurbani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın