resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1821
    istediğiniz kadar sallayın, istediğiniz kadar eleştirin, istediğiniz kadar ümitsizliğe kapılın, bu çocuk takımda hücum için korkusuzca bir şeyler yapmaya çalışan, topla dikine giden tek oyuncu.

    pas hataları yapmıyor mu? yapıyor. top kaptırmıyor mu? kaptırıyor. tercihleri sorgulanır mı? allahına kadar. ama pozitif şeyler yapmaya çalışıyor ve zaman zaman yapıyor da. öyle aman yan pas yapayım, al gülüm ver gülüm oynayayım, hata yapıp göze batmayayım gibi dertleri yok.
    oyunda o yokken topu ileri taşımakta ne kadar zorlandığımızı, kaleye dikine oynayamadığımızı göremiyor musunuz yahu?

    evet eleştirilecek yönleri var ama sezon başından beri takımın performansını gördükçe hücumda beni heyecanlandıran, bir şeyler yapabileceğine inandığım tek oyuncu bruma. sneijder'in form durumu ortada. selçuk desen, burak desen ıslıktan kafasını kaldıramıyor. melo orta sahada savaşmaktan hücuma pek destek veremiyor. dzemaili henüz uyum sağlayamadı. hal böyleyken de iş bruma'ya kalıyor.

    mevcut şartlarda bruma'nın ne olursa olsun her maç ilk 11 başlaması lazım bana göre. oynamalı bu çocuk. oynadıkça da daha iyi olacak. inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın