• 230
    aslında olması gereken şudur,

    örnek veriyorum tarık çamdal transferi meselesi, tarık çamdal sadece bir örnek. burada aslında olması gereken, tarık çamdal'ın veya küçük yaşta potansiyeli olan futbolcu gençleri alt yapıda top koşturtup, 1 sezon da a takımda 10-15 maç yaptırıp o sene eskişehir gibi,bursaspor gibi, futbolcu alırken illalah getirten kulüplere kiralaması gerekirken, tam tersi bu 2 kulüp 1 sezon birşeyler oynadı diye ( hiç izlemedim kendisini bizim maçlarda top oynadıysa bile hatırlamıyorum çamdal'ı ) bize 5milyon euro ya kakalıyorlar. ne oynayacak bu çamdal ? ne kadar oynayacak.

    mesela bruma, yok mu hiç brumaya benzeyen bir türk ? ciddi anlamda wonderkid bu çocuk, top oynamayı biliyor, çalım atabiliyor asist yapabiliyor, bir son vuruşu eksik e oda olmayacak şey değil. yok mu yani bruma gibi bir türk mesela ? türkiye dışında da mı yok türk olupta ? bruma örnek tabi.

    bir tarık çamdal çıkartamıyoruz mu abi biz ? ne oynuyor ki bu cocuk ta bir tarık çamdal yaratamıyoruz ? al bi 18-20 yaş arasında bir cocuğu akıllı olsun ama zeki yani, 1 sene bas kondüsyonu 1 senede sadece futbolu öğret. ertesi sene de götür kampa olmaz mı yani bi tarık çamdal ? hadi bruma potansiyeli var çocugun futbol için doğmuş diyebilirsinde, çamdalın neyi var lan ? olmuyo mu bu işler böyle ? sıradan bir futbolcu değil mi bu çamdal ? onuda mı çıkartamıyoruz yav. ayıp bize be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın