• 1
    her hareketinde göze çarpan, galatasaray karşısındaki kompleksidir. galatasaray'ın üstün olduğunu bilmek fenerbahçe'yi hep bir çirkefliğe yöneltmiştir. başkanının "4.yıldızı galatasaray'a taktırmayacağım beyanatı", durup dururken internet sitelerinden hakaret dolu açıklamalar, kadıköy'de galatasaray şampiyon olduğunda ışıkları kapatmalar, sokakları talan etmeler, terör estirmeler. televizyonlarda hep avrupa maçlarında dahi galatasaray'ın başarısız olmasını dileyen, tarafsızlıktan uzak fenerbahçeli yorumcular. galatasaray şampiyon olunca fenerbahçe'yi tebrik etmesi aksi durumda fenerbahçe'nin sinirden deliye dönmesi. hepinizin aklına geliyordur bu örnekler çoğaltılabilir.

    bir galatasaray yöneticisini böyle açıklamar yaparken göremezsiniz, yada 2 sene hiç ceza bile almamış galatasray taraftarını bu tip hareketler içerisinde. hatta galatasaraylı bir yorumcuyu bile bu seviyesizlik içerisinde göremezsiniz.

    işte tüm bunların sebebi fenerbahçe'nin yetersiz oluşunu, galatasaray her daim gerisinde kalıyor oluşunu dışa vuruyor oluşudur.

    daha iyi olduğunu bilen taraf ise yenildiğinde dahi duruşunu ve rahatlığını bozmaz, işi çirkefliğe, terbiyesizliğe vurmaz aksine nezaket içinde olur çünkü her zaman daha iyi olmanın rahatlığı içerisindedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın