resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1380
    taraftara cidden yaranılmıyor. adam resmen oynadıgı neredeyse her macta ağzımıza bir parmak bal çaldı. rize macında topu sol kanattan alıp cezasahasını dolanışı, hatta kaleciyi geçip heyecanla dışarı vuruşu hala gözümün önünde. beşiktaşa karşı olimpiyatta oynanan maçta yoktan var ettiği golümüzü hatırlayın. sıska dersin gücsüz dersin ama kalcayı koydumu topu da alıp gol pasını veriyordu karayılan. mancini dönemindeki en süper mac dediğimiz istanbuldaki kopenhag macındaki eboue ile uyumu, ataklara ve 3. gole katkısını düşünüyorum da şu adam düzenli oynasa bu sene kaçıncı olurduk bilmiyorum ama herkesin konuştuğu şey dünya kupasında brumanın herkes tarafından takip edileceği olurdu.

    adam olacak çocuk bokundan belli olur derler. bu adamı şöyle bir 45 dakika izleyen bu adamın 4 5 yıl sonra çok daha iyi yerlere geleceğini görür. yabancı sınırı ve sakatlık bu senesini harcadı, ama seneye sağlam bir hazırlık kampı gecirdiği takdirde sneijderle birlikte hücumdaki en büyük silahımız olacak bruma.

    seneye bir tane daha bruma tarzı hızlı bir kanat oyuncusu alabilirsek ortada sneijderli 4 2 3 1 oynayabiliriz. arkadan da bangır bangır bindiren bir tellesle çok hoş bir hücum hattımız olabilir. ama bu adamda ısrar etmek lazım. illa birinde birşeylerde ısrar edecekse mancini lütfen bu adam olsun ısrarın öznesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın