• 171
    başkanlığı döneminde evrakta sahtecilik ve şike gibi iki yüz karası suç işleyen ve bu suçlar nedeni ile kulübünün uefa'dan ceza almasına sebep olan yıldırım demirören'e soramadıkları hesaptan bu duruşun nasıl bir duruş olduğunu çıkarabilirsiniz. yıldırım demirören'in kulüpten alacağı 100 milyon lira karşılığında sattıkları şey 110 yıllık bir camianın şerefi haysiyetidir.

    yıldırım demirören galatasaray başkanı olsaydı* şu an kongre üyeliği iptal edilmiş ve camia tarafından yaptıklarının maddi manevi tazmini için, hakkında her türlü dava açılmıştı.

    bu işlerin başından beri gerek fenerbahçe için gerek beşiktaş için aynı şeyleri söylüyorum. sorun kişilerin yaptığı yanlışlar değil. her kulüpte hırslarına yenik düşen ve yanlış yapan camia mensupları olabilir. önemli olan bu yanlışlara ve bu yanlışları yapan kişilere karşı camia olarak takındığınız tavır.

    bir basketbol hazırlık maçında koçun insiyatifi ile yaşanan forma skandalında galatasaray kulübünün ve camiasının gösterdiği hassasiyete bakın; bir de şike, ırkçılık ve evrakta sahtecilik gibi, üstelikte yöneticiler tarafından işlenilmiş yüz kızartıcı suçlarda fenerbahçe ve beşiktaş camialarının duruşlarına bakın.

    velhasıl, türk sporunda galatasaray varken kimse duruştan falan bahsetmesin.

    ayrıca; (bkz: galatasaray/#1400523)
App Store'dan indirin Google Play'den alın